Welkom!

Deze blog is gestart om mijn reis door Amerika in 2010 te delen met de mensen om me heen.
Inmiddels ligt de vakantie al ver achter me, maar blog ik zo nu en dan vrolijk door. Deze pagina's vul ik het liefst met fijne verhalen en mooie foto's. Deze blog staat open voor reacties van iedereen, dus voel je vrij!


woensdag 14 juli 2010

Mijn pre-vakantie blog!

Over enkele dagen vertrek ik weer voor 3 weken richting Amerika.

Twee jaar geleden begon ik met bloggen tijdens mijn reizen. Alleen reizen is heerlijk, maar het delen van ervaringen is toch ook wel heel leuk. Mijn blogs waren daar een heel goed middel voor!

Inmiddels krijg ik van veel mensen de vraag of ik alsjeblieft weer ga bloggen deze vakantie. Mensen bleken 's morgens eerst onder het gezelschap van een goede kop koffie mijn blogs te gaan lezen. (En er nu dus ook weer naar uit te kijken). Wat gaaf om te horen!

Het enige verschil met eerdere jaren is dat mijn blog is verplaatst. Veel mensen lazen mee op Hyves, maar misten de optie om te reageren omdat zij niet op Hyves zitten. Dus hierbij een blog die voor iedereen open staat.

Dus bij deze vanaf zondag/maandag weer dagelijks een reisblog met mooie ervaringen, leuke ontmoetingen en nog veel meer! Lees je mee?

Mijn reisplannen voor deze vakantie:
New York (jaja, het wordt bijna saai, maar ik kan het niet laten), daarna vlieg in naar New Orleans, ga ik via Mobile met de Greyhound naar Panama City, vanaf hier heb ik een auto en rijd ik via Valdosta naar Savannah. Daarna naar St. Augustine en nog een klein gehucht om weer terug te vliegen vanuit Orlando.







Groetjes,
Maartje