Welkom!

Deze blog is gestart om mijn reis door Amerika in 2010 te delen met de mensen om me heen.
Inmiddels ligt de vakantie al ver achter me, maar blog ik zo nu en dan vrolijk door. Deze pagina's vul ik het liefst met fijne verhalen en mooie foto's. Deze blog staat open voor reacties van iedereen, dus voel je vrij!


donderdag 29 december 2011

Een kijkje in de Efteling

Vandaag had ik de mogelijkheid om voor een appel en een ei naar de Efteling te gaan. Hoewel ik andere plannen had met Ellen, lieten we dit ons niet twee keer zeggen! En zo vertrokken we vanmorgen naar de wondere sprookjeswereld in Kaatsheuvel.

Aangezien de meeste uitstapjes die we maken met fotografie te maken hebben, gingen hier ook weer de camera's mee. Op hoop van zegen, want de voorspellingen waren 95% kans op regen. Ai...
En regenen deed het! :-) Maar dat mocht de pret niet drukken, en tussen de buien door hebben we toch leuke foto's kunnen maken.




De Winterefteling. Ik was er nog nooit geweest, maar wat is het leuk! Overal vuurkorven waar, als je geluk had, mooie kleine koren omheen stonden te zingen en te swingen. Heerlijke soulnummers die perfect pasten bij de sfeer. En overal, overal lichtjes, winteraankleding, 'sneeuw en ijs'. Helemaal leuk!

Uitdaging was het om met dit weer binnen te fotograferen. Slecht licht en, zoals bij (tátata tátata tatataaaaaa) Carnaval Festival ook nog eens met bewegende poppen terwijl je eigen stoel ook draait. Uitdagingen te over! Overigens is alles in de Droomvlucht mislukt. Alleen maar bewogen beeld :-)

 Carnaval Festival
























Natuurlijk mochten ook het land van Laaf, het Sprookjesbos en alle bijzondere figuren niet ontbreken!


 Natgeregend....

























Heel even een sprankje zwak zonlicht tegen een dreigende lucht.





















En toen werd het donker, en gingen de lichtjes aan. Honderden lantaarntjes, lichtjes in bomen, verlichte attracties en nog meer moois. Heerlijk!
Tot het echt met bákken uit de hemel kwam. Toen was het leuk geweest. We'll be back. Ergens in de zomer :-)

Dankjewel M en J!
*smak!*

 Achtbaan by night


Zelfs de meest gewone attracties worden mysterieus verlicht

De Pagode!