Welkom!

Deze blog is gestart om mijn reis door Amerika in 2010 te delen met de mensen om me heen.
Inmiddels ligt de vakantie al ver achter me, maar blog ik zo nu en dan vrolijk door. Deze pagina's vul ik het liefst met fijne verhalen en mooie foto's. Deze blog staat open voor reacties van iedereen, dus voel je vrij!


vrijdag 8 april 2011

He-Who-Must-Not-Be-Named

He-Who-Must-Not-Be-Named, Lord Voldemort uit de Harry Potter serie. 
Vandaag, op deze prachtige dag ben ik met E. wezen fotograferen op een mooie plek in ons kikkerlandje. Wat die twee met elkaar te maken hebben?
Het is niet zonder reden dat de naam van deze duistere figuur beter niet genoemd kan worden. Net als de locatie van vandaag, die kon ik op advies van mijn collega's beter ook niet noemen.
'Maartje, denk om je imago'. 
'Wil je nou echt geassocieerd worden met die plek?'

Tsja... is mijn imago na mijn begraafplaatsvoorkeur als ik in steden ben al niet naar de knoppen? Rollen jullie echt over de grond van het lachen als ik opbiecht dat ik vandaag uitgebreid mijn camera ben wezen testen in... de Keukenhof? *grijns*

Het rollator en grijze-haren gehalte was inderdaad hoog, maar de hoeveelheid Duitsers spande de kroon! Overigens wil ik er zonder camera nog niet dood gevonden worden.... Al heb je wel gelijk een práchtig boeket bloemen op je graf. Hmmm...

:-)