Welkom!

Deze blog is gestart om mijn reis door Amerika in 2010 te delen met de mensen om me heen.
Inmiddels ligt de vakantie al ver achter me, maar blog ik zo nu en dan vrolijk door. Deze pagina's vul ik het liefst met fijne verhalen en mooie foto's. Deze blog staat open voor reacties van iedereen, dus voel je vrij!


dinsdag 24 mei 2011

Reisblog: Marokko!

Na een paar jaar reizen en (foto)bloggen is het bijna een soort verslaving geworden: online een dagelijks verslag van mijn reisperikelen.
Na drie jaar Amerika en wat stedentrips tussendoor is het nu vanaf zondag tijd voor Marokko. Samen met Tanja vertrek ik voor 12 dagen naar Marrakech en Essaouira. Ook staan er wat excursies op het programma, zo willen we graag het Atlasgebergte in.

We zitten in Riads, verbouwde traditionele Marokkaanse huizen, (in Marrakech midden in de Medina, de oude stad). Het ligt een beetje aan de moderne faciliteiten in deze Riads of ik wel of niet dagelijks kan uploaden. Zou wel weer leuk zijn! Voor mij heerlijk om alle indrukken op 'papier' te zetten en foto's vast uit te zoeken. Te zien aan het aantal mensen dat in eerdere reizen met me 'meereisde' en de vraag of ik niet wat langer kon blijven omdat men niet wilde dat de blogs stopten ga ik dus nu ook weer schrijven. (er vanuit gaande dat dat de reden was, en niet omdat ze me niet terug wilden) :-)

Mijn vraag aan jullie: ben je in Marrakech geweest? Of Essaouira? Heb je tips, must-see's, do's en don'ts, valkuilen, of andere zaken die je van te voren mee wil geven: ze zijn zeer welkom!

En anders aan ieder die mee wil reizen, als WiFi het toelaat elke dag een reisverslag. Ik zie jullie zondagochtend 6.55 uur in Weeze! :)