Welkom!

Deze blog is gestart om mijn reis door Amerika in 2010 te delen met de mensen om me heen.
Inmiddels ligt de vakantie al ver achter me, maar blog ik zo nu en dan vrolijk door. Deze pagina's vul ik het liefst met fijne verhalen en mooie foto's. Deze blog staat open voor reacties van iedereen, dus voel je vrij!


zaterdag 4 juni 2011

Dag 7 - De dag van de nieuwe relatie

Soms is het ineens duidelijk: je bent voor elkaar gemaakt! Hoe het in de toekomst loopt weet je nooit, maar een bijzonder band voel je meteen. Je voelt het in je buik en in je lijf. Het borrelt en bruist.
Je wil niets liever zijn dan bij hem in de buurt zijn. Het voelt goed als je samen bent.

Dat gevoel had ik vandaag. Ik voelde het gisteren al in mijn buik. Maar vandaag helemaal, de relatie tussen mij en het toilet bloeide in alle hevigheid op, totdat we bijna onafscheidelijk werden. :) Tsja, het hoort erbij hier, en dat ondanks alle maatregelen...

Gelukkig waren we niet helemaal onafscheidelijk hoor, maar een groot deel van de dag heb ik toch binnen doorgebracht, me voedend met lauwe slokjes cola en droge stukjes witbrood.  Morgen rijden we terug naar de nieuwe stad van Marrakech en dan moet het over zijn, deze relatie, vind ik. Klaar, over uit!

Vanmorgen zijn we even op pad geweest, naar een plein achter deze poort waar allemaal prachtige dingen met de hand worden gemaakt. Ingelegd hout, met verschillende houtsoorten, donker ebbenhout, parelmoer, echt heel mooi! Het is ook zo kunstig hoe ze het doen, zo verfijnd en zo knap. We hebben een tijdje staan kijken en het is echt ontzettend vakmanschap en precisiewerk.


Ik houd er niet zo van, maar hoe krijgen ze het voor elkaar! Een grote tafel was drie maanden werk voor twee personen. Dan moet zo'n tafel bij ons toch minstens 12.000 euro kosten? Ongelooflijk. Ik heb de prijs maar niet gevraagd, voor je het weet zit ik met een tafel hier!

< Ook was hier de oudste boom te zien, 300 jaar oud. Wat een ding!


























Daarna heb ik een paar uur op mijn bed gelegen. Kauwend op stukjes brood. Op mijn rug stilliggend was het enige dat echt werkte. Het maffe is dat Tanja me niet eens liggend door de stad wilde vervoeren, waar is de vriendschap als je hem nodig hebt he? :)
Later op de dag ging het iets beter en hebben we nog wat rondgelopen en met een boek op een terrasje gezeten. Lekker lezen, mensen kijken, heerlijk!

Ook zijn we natuurlijk ook nog even aan de kust wezen kijken. Deze meeuw met de waterdruppels was een lucky shot!


Een kort blogje dus vandaag, want niks meegemaakt! :-)
Morgen reizen we om 9.30 met de bus terug naar Marrakech (jaja, klokken staan goed!!)
Daar zitten we niet meer in een Riad maar in een lekker hotel met zwembad en tuin enzo. Even heerlijk genieten! Natuurlijk willen we ook de stad nog bekijken en als het meezit een dagje naar het gebergte. Leuk!

Dus: tot morgen weer!