Welkom!

Deze blog is gestart om mijn reis door Amerika in 2010 te delen met de mensen om me heen.
Inmiddels ligt de vakantie al ver achter me, maar blog ik zo nu en dan vrolijk door. Deze pagina's vul ik het liefst met fijne verhalen en mooie foto's. Deze blog staat open voor reacties van iedereen, dus voel je vrij!


zaterdag 17 juli 2010

Ready! (sort of.....)

Ik ben echt nog nooit zo onvoorbereid op vakantie gegaan geloof ik. Mijn koffer is nog niet helemaal gepakt, ik heb nú pas gekeken wat er in New Orleans eigenlijk te doen is, en over de laatste 10 dagen weet ik nog helemáál niks!
(dus als iemand tips of must-see's heeft voor Panama City, Savannah of St. Augustine: ik houd me aanbevolen!)
Daarnaast ben ik, op z'n Maartjes, nog wat dingen kwijt, dus het voelt weer als vanouds, dit ge-chaoot!

Op mijn bed ligt een grote verzameling papieren van hotelreserveringen, autohuur, busreizen en natuurlijk mijn instapkaart voor morgen.


Om 14.00 vlieg ik, en ik kom net na vieren Amerikaanse tijd aan in New York. Ik heb er zin in! Het weer ziet er voor de eerste dagen ook redelijk uit. Niet zo superzonnig, maar 30% kans op regen en dat maakt de kans op een verregende Big Apple zoals vorig jaar, wat kleiner!

En om alvast in de stemming te komen:
NEW YORK, NEW YOOOOOOORK!
(ik hoop dat ik dit niet wéér in mijn hoofd heb morgen, ik heb dit tot waarschijnlijk grote ergernis van mijn medepassagiers, wel eens een hele vlucht volgehouden. Neuriend, fluitend. OEPS!

Tot mijn volgende blog vanuit New York!
Maartje

PS. voor de mensen die deze blog volgen met hun Twitter account: je krijgt er geen melding van.... Geen idee waar het volgen dan goed voor is. Ik zal nieuwe reisblogs ook met een linkje op Twitter gooien!