Welkom!

Deze blog is gestart om mijn reis door Amerika in 2010 te delen met de mensen om me heen.
Inmiddels ligt de vakantie al ver achter me, maar blog ik zo nu en dan vrolijk door. Deze pagina's vul ik het liefst met fijne verhalen en mooie foto's. Deze blog staat open voor reacties van iedereen, dus voel je vrij!


dinsdag 20 juli 2010

Dag 2 - De dag van The Village, Ground Zero, Water en Blunders!














Ben even heel kriegel, want ik ben al 1,5 uur bezig met een blog en die foto's blijven maar verspringen. Ik kan foto's niet naast elkaar zetten want ze vliegen alle kanten op...
Ik heb het blog opnieuw moeten plaatsen, en dan met alle foto's onder elkaar. Er zitten onwijs veel witregels in, die ik op de opmaak niet zie (zoals hier boven de eerste alinea). Misschien leest dat wat ongelukkig, maar het is niet anders! ;-)

Anyway, hier mijn blog! (klik op de titel om hem helemaal te lezen!)

Grote genade... jullie maken wel dat ik een beetje last krijg van prestatiedrang! Mijn blog van gisteren is gewoon 350 keer bekeken! Aaargh!
(Maar superleuk dat jullie meelezen! Schrijf ik niet voor niets, nietwaar?)

En, wat een zálige dag! En wat voor één, eentje die vanmorgen om 5 uur al klaarwakker begon!
Om nu om half 6 al over straat te struinen is ook zo wat, dus uiteindelijk was ik half 8 op pad.

Ik wilde graag naar The Village. Vorig jaar ben ik daar met Restaurantweek heel chique gaan eten met Mariette en Patrice, (toen we ook op die filmset stuitten) maar ik had het nog niet overdag gezien. Dus.. dit stond op mijn verlanglijstje voor vandaag!
Nu had ik gelezen en gehoord dat deze wijk de gezelligste wijk van New York is. Levendig, warm, gezellig en bruisend. Vol met muziek, terrasjes, etc.
Ik was dan ook nogal teleurgesteld toen ik dat allemaal niet aantrof. Tot ik besefte dat het 7.30 in de morgen was. Niet zo gek dus dat het nog niet zo bruist ;-)





























Maar wat een heerlijke wijk. Leuke straatjes, kneuterige winkeltjes. Echt heel tof!
Wel was het weer wat overdreven... om half 8 's morgens was het al zinderend heet en benauwd. Het was volledig bewolkt en de warmte kon geen kant op. Een bui dus graag, en snel een beetje!

















In deze wijk staan ook beroemde panden als de voorkant van het huis uit de Cosby show en het pand van Friends!































Huizen van Friends en de Cosby Show