Welkom!

Deze blog is gestart om mijn reis door Amerika in 2010 te delen met de mensen om me heen.
Inmiddels ligt de vakantie al ver achter me, maar blog ik zo nu en dan vrolijk door. Deze pagina's vul ik het liefst met fijne verhalen en mooie foto's. Deze blog staat open voor reacties van iedereen, dus voel je vrij!


zaterdag 19 februari 2011

Day 16 – A song that you used to love but now hate

Deze dag hik ik al vanaf het moment dat ik deze challenge startte tegen aan. Er is namelijk zover als ik me kan bedenken geen nummer dat ik eerst fantastisch vond en nu haat. Ik kan het gewoon niet bedenken!

Ik ga dan ook creatief met deze dag om, heb ik besloten. Ik draai de challenge om voor vandaag: a song that you used to hate but now love! :)

Ik woonde samen in Maarssen, een jaar of 10 geleden. We hadden een klein appartementje waarin je elkaar niet echt kon ontlopen. Hij ontdekte Within Temptation en draaide de godganse dag Ice Queen. Wat vond ik dat een afgrijselijk schreeuwnummer. Ik kon er niks moois aan ontdekken maar kon niet vluchten voor de herrie.
En daar gebeurde het denk ik, in dat kleine appartement complete indoctrinatie! En zo luister ik nu graag Wihtin Temptation. En zag ik ze vorig jaar nog met collega Roel in Vredenburg. Waarbij ik inmiddels, eerlijk is eerlijk, veel mooiere nummers heb leren kennen dan Ice Queen. Zoals Our Farewell bijvoorbeeld. Zo mooi.... Die kan ik nu grijsdraaien.

Maar Ice Queen is toch wel het nummer dat ik ooit haatte...