Welkom!

Deze blog is gestart om mijn reis door Amerika in 2010 te delen met de mensen om me heen.
Inmiddels ligt de vakantie al ver achter me, maar blog ik zo nu en dan vrolijk door. Deze pagina's vul ik het liefst met fijne verhalen en mooie foto's. Deze blog staat open voor reacties van iedereen, dus voel je vrij!


zaterdag 4 februari 2012

Winterwonderland!

Het is zo ongelooflijk schitterend buiten dat ik vanmorgen bijna gelijk naar buiten wilde rennen. Wat een heerlijk weer! En met deze pracht en praal is het ook niet zo gek dat ik 2,5 uur heb gedaan over een rondje lopen van 6 km. :-)

Een blauwe lucht en álles fonkelt in het zonlicht.

Met een maillot, een thermolegging, een broek, een longsleeve, een fleecevest, een jas en een muts op mijn kop ging ik op pad. (Het voelde als een Michelinvrouwtje...) Koud zal ik het niet hebben! :-) Ook heb ik sinds vorige winter flinterdunne wollen handschoentjes. Perfect voor fotograferen, en ik kan er zelfs redelijk een touchscreen mee bedienen. En toch geen koude vingers. Betere optie dan die halve handschoenen.

Het eerste uur ben ik echt niemand tegengekomen. De stilte van een besneeuwde wereld, met alleen wat vrolijk kwetterende vogels, wat lekker! (en dat zomaar hier achter richting 't Goy)
Daarna was het nog steeds zo stil, zou iedereen binnen zitten? Een man met een hond, een stel kinderen dat een slootje sneeuwvrij maakte, en dat was het!

O, en voor die ene man die me zo af en toe eens vraagt of ik altijd op hakken loop en hoe ik dat dan doe ik de vakantie. Bij deze:

Nee :-)















Anyway, ik heb een zalig stuk gelopen, en het was zo mooi, dat ik misschien maar beter alleen foto's kan plaatsen...


 Miniwereldje



Alleen op de wereld! 





  



Lijkt wel besuikerd... 






Lage zon, lange schaduwen. Prachtige silhouetten op het ijs.
En een zelfportret :-)