Welkom!

Deze blog is gestart om mijn reis door Amerika in 2010 te delen met de mensen om me heen.
Inmiddels ligt de vakantie al ver achter me, maar blog ik zo nu en dan vrolijk door. Deze pagina's vul ik het liefst met fijne verhalen en mooie foto's. Deze blog staat open voor reacties van iedereen, dus voel je vrij!


dinsdag 1 februari 2011

Day 03 – A song that makes you happy

A song that makes me happy... or a song that I play because I'm happy... What came first?

Anyway.. nummers waar ik blij van word, die zijn er gelukkig genoeg. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik er achter ben gekomen dat ik met een meestal-vrolijk-stuiterhumeur toch vaak als een blok val voor sombere muziek. Mijn lievelingsalbums, die later in deze challenge nog wel terugkomen, zijn dan ook het toppunt van somberheid. Maar héérlijk, dat kan niet anders dan een mooie balans opleveren.

A song that makes me happy... ik merk dat ik toch meestal als ik blij ben ook de sombere muziek draai, bedenk ik me nu. Gek!

Maar als ik dan één nummer zou moeten kiezen dat keihard gedraaid moet worden op de momenten dat mijn hart uit mijn lijf springt, ik struikel over mijn woorden en voeten en als ik stralend van verliefdheid over straat zwalk, dan is het wel 'Walking on Sunshine'.


I'm walking on sunshine , wooah
I'm walking on sunshine, woooah
I'm walking on sunshine, woooah
and don't it feel good!!