Welkom!

Deze blog is gestart om mijn reis door Amerika in 2010 te delen met de mensen om me heen.
Inmiddels ligt de vakantie al ver achter me, maar blog ik zo nu en dan vrolijk door. Deze pagina's vul ik het liefst met fijne verhalen en mooie foto's. Deze blog staat open voor reacties van iedereen, dus voel je vrij!


maandag 31 januari 2011

Day 2 - your least favorite song

Over dag 2 hoefde ik niet lang over na te denken, dacht ik. Als ik iets vréselijk vind dan is het wel Ruth Jacott. Wat een een nare stem en wat een afschuwelijk repertoire...
Als haar muziek langskomt dan gaat de radio acuut op een andere zender. Deze plek was dan ook bijna ingevuld door haar, toen mij ineens ‘verliefdheid is een toverbal’ van een bijna even afschuwelijke Jordy van Loon te binnen schoot.
Vooruit, Jordy is nog wel een tikje erger denk ik...

Serious?
Wat was ik teleurgesteld toen zijn nummer bij Serious Request 2009 werd gebombardeerd tot hét nummer van de actie dat jaar. Het stond in schril contrast met het heerlijk stuiterende Chelsea Dagger van een (of twee?) editie(s) eerder. Het nummer bleef ook nog eens zó irritant in mijn hoofd hangen dat ik hem nog meer verafschuwde dan ik al deed ;-)
De 15 jarige Jordy had een arrogantie dat je bijna door de radio heen kon ruiken, en na zijn legendarisch gênante optreden bij ‘Doe maar normaal’ waar hij zijn 'seksleven' uit de doeken deed heb ik helemaal rollend van het lachen onder tafel gelegen. Wat een sneu figuur en wat een sneue muziek. Ik heb duidelijk een kindsterretjes-allergie. Word eerst maar eens volwassen jongen, dan zien we dan wel weer verder of muziek wel jouw roeping is. 
 
Bij deze krijgt hij de eer om deze tweede dag van deze challenge in te vullen. Ik hoop van harte dat hij een eendagsvlieg blijft.

Morgen 'a song that makes you happy', wat waarschijnlijk een heel wat vrolijker blogje zal worden! :)