Welkom!

Deze blog is gestart om mijn reis door Amerika in 2010 te delen met de mensen om me heen.
Inmiddels ligt de vakantie al ver achter me, maar blog ik zo nu en dan vrolijk door. Deze pagina's vul ik het liefst met fijne verhalen en mooie foto's. Deze blog staat open voor reacties van iedereen, dus voel je vrij!


woensdag 23 november 2011

Hong Kong - dag 10, de dag van Hong Kong Park en verder niks

En toen begon ik te niezen gisteravond, ongelooflijk te niezen. En dat heb ik de verdere avond en nacht gedaan. Vanmorgen voelde ik me niet lekker, rillerig en grieperig. Ik besloot om niet naar het eiland te gaan, als ik me echt niet lekker zou voelen zou ik nog wel 1,5 uur moeten reizen voor ik weer terug zou zijn. Ik ben met een boek in Hong Kong Park gaan zitten.
Het was schitterend weer, niet heel warm, maar zonnig en een paar uur onbewolkt. Eigenlijk voor het eerst echt sinds ik hier ben. Ik heb dan ook lekker op een bankje gezeten en heb wat rondgelopen.
En eindelijk een boek gelezen. Meestal neem ik een stuk of veel boeken mee en koop ik er ter plekke nog boeken bij, maar deze vakantie had ik nog maar een pagina of 10 gelezen. Dus het werd tijd!

Vanavond wilde ik dan naar Avenue of the Stars, om te kijken naar de grote lichtshow die elke avond boven Hong Kong is: Symphony of lights.
Om half 5 begon het wat te schemeren en af te koelen en het idee dat ik nog 3,5 uur moest rondstruinen voor het 20.00 uur was, leek me toch niks. Spierpijn, en niet lekker, dus toch op weg naar huis gegaan om hier lekker te hangen. Dus dat is dan mijn dag. Ik hoop dat ik me morgen lekkerder voel, dan kan ik morgen naar het eiland en vrijdagavond naar de lichtshow ofzo.

Op weg naar het park.
Mooie gebouwen fotograferen is veel leuker met zonnig weer een blauwe luchten!
 Wordt bijna een grafisch plaatje zo!




 In Hong Kong Park.

 Rode libelle?








Olympic Square
Veel bruidsparen die bezig waren met hun bruidsreportage.
(waarbij deze bruid later met rok opgetrokken tot aan haar knieen en met boze stappen wegbeende. Dus of dit huwelijk goed gaat komen?)
:-)



Weer terug aan het einde van de dag.














Morgen beter!